Intervizier. Intervisie voor advocaten

Aanmelden

Ben je advocaat en is het tijd voor intervisie? Meld je hier aan voor bijeenkomsten in de regio Arnhem-Nijmegen.

Data en plaats

De bijeenkomsten duren van 16.00-18.00 uur. Het is prettig als je een kwartier van tevoren aanwezig bent. Na afloop van de intervisiebijeenkomst is er gelegenheid om elkaar nog even informeel te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Voor 2021 staat nog een bijeenkomst gepland op de volgende donderdag:

  • 16 december

Plaats

  • Hotel van de Valk, Hertog Eduardplein 4, 6663 AN Nijmegen.

Zolang er COVID-maatregelen van kracht zijn, volgen wij deze. Daarnaast houden wij ons aan de maatregelen die gelden op de cursuslocatie.

Kosten

Kosten: € 120,– inclusief consumpties (prijs excl. btw).

Hoe werkt het?

Aanmelden doe je met behulp van onderstaand formulier. Je aanmelding is pas definitief als je de factuur betaald hebt. Je krijgt een factuur binnen 5 werkdagen.

Met het formulier kun je je voor meerdere bijeenkomsten aanmelden. We doen ons uiterste best om je in te delen bij het door jou gekozen rechtsgebied. Mocht dit niet lukken, dan nemen we contact met je op.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk een week voorafgaand aan de datum waarop intervisie plaatsvindt. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk een maand voorafgaand aan de datum van de bijeenkomst. Lees onze algemene voorwaarden.

Aanmeldformulier

Je kunt je aanmelden voor een intervisiebijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding met meer informatie.
Voor het opstellen van een correcte factuur en het onderhouden van contact vragen we je om ten minste je volledige naam, adres, e-mail en je gekozen datum/data in te vullen. Ook je toestemmingsverklaring is verplicht. Jouw gegevens worden alleen gebruikt in het kader van de bijeenkomsten en zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Lees onze Privacyverklaring.

    Terug naar de site
    arrow-right